20 tips bij het verkopen van je domeinnaam

Domeinnaam verkopen. Hoe verkoop je een domeinnaam ? 20 tips om beter te doen Onmiddellijk !

In deze post zal ik je wat snelle do’s en don’ts meegeven dat zal veranderen hoe je meer geld verdient en weet wanneer je het maximum krijgt voor je domeinnaam. Niets erger dan een man met een 250.000 dollar budget voor een domein dat je uiteindelijk gaat verkopen aan hem voor $ 250. Wil je dat vermijden?

Let goed op en lees de volgende 20 tips:

 1. NIET meteen een prijs geven
 2. Geen vragen beantwoorden
 3. vragen vragen
 4. Meer vragen stellen
 5. Beantwoord de vragen die ze stellen met een vraag
 6. Koop tijd
 7. Niet beginnen denken
 8. Doe onderzoek
 9. Wees niet lui
 10. Ken het verschil tussen een domeinnaam die waarde heeft die anderen willen en tussen duivenstront dat slechts 1 persoon in 6 miljoen denkt dat waardevol is
 11.  Wees vaag
 12. Geef nog niet je woord
 13. Hou alles bij in email
 14. Krijg geen slappe knieën
 15. Flip niet uit als je niets terughoord voor een paar dagen, weken of zelfs maanden.
 16. NOOIT, nooit, nooit, contact opnemen met hen voordat ze terug contact met u opnemen. Dat is zwak en dat e-mail of telefoontje zal je waarschijnlijk duur te staan komen als ze het gevoel krijgen dat je zwakt staat.
 17. “Pitch” je domeinnaam niet. Als ze contact met je opnemen, weten ze al waarom.
 18. Zie het als een spel. Niets meer, niets minder. Degenen die te druk bezig zijn winne nooit van het spel, omdat ze te boos worden.
 19. Alles kan in een onderhandeling, dus niet te serieus nemen tot dat er iets is en het allemaal voorbij is en de koper en verkoper een biertje kunnen drinken. Dat is wat je krijgt als beide partijen gelukkig zijn.
 20. Deals zijn over formules. Alleen maar omdat de eerste niet werkt betekent niet dat je dient op te geven. Door vragen te stellen kom je erachter wat belangrijk is voor hen en kun je werken met dat. Dus wees creatief en fantasierijk.