Categorieën
Datingsites

Blogs-artikelen – Waarheid over het daten en uit elkaar gaan van Bradley Cooper en Lady Gaga

[ad_1]

Bradley Cooper en Lady Gaga zijn nooit uitgegaan, maar bijna elke tabloid bracht een groot deel van 2019 door met het verzinnen van een romance tussen de A Star Is Born-co-sterren. Het is alleen maar logisch dat dezelfde publicaties enkele uiteengevallen verhalen zouden verzinnen nadat iedereen erachter was gekomen dat de dateringsgeruchten nep waren. Hier zijn slechts een paar keer dat Gossip Cop de tabloids heeft gepakt voor valse rapporten over Cooper en Gaga die hun denkbeeldige romance beëindigen.

In augustus ging Gaga kort uit met geluidsman Dan Horton. Vrouwendag maakte van de gelegenheid gebruik om in te springen en te beweren dat Gaga ‘verder was gegaan’ van Cooper. Natuurlijk niet, maar dat weerhield de uitlaatklep er niet van te beweren dat ze ‘ergens anders aan een nieuwe romance werkte’. Gossip Cop wees erop dat dezelfde publicatie meerdere keren door ons was opgepakt vanwege valse berichten over Gaga en Cooper en dit was slechts het nieuwste voorbeeld.

In november beweerde Life & Style dat Gaga in tranen was nadat haar romance met Cooper was weggevallen. Het tijdschrift citeerde een zogenaamde bron die zei: “Iedereen heeft het over hoe hij in feite Gaga aan banden heeft gelegd. De emotionele achtbaan zorgde voor veel tranen. ” Het artikel beweerde ook dat ze begonnen te daten nadat ze vorig jaar hun relatie met hun vorige partners hadden beëindigd. Gossip Cop ontmaskerde deze door een uitspraak te benadrukken die de “Bad Romance” -zangeres in een interview aan Oprah Winfrey vertelde: “We hebben een liefdesverhaal gemaakt. Voor mij, als artiest en als actrice, wilden we natuurlijk dat mensen geloofden dat we verliefd waren. ” Ze noemde de geruchten over romantiek ‘dom’.

In december had Vrouwendag een nieuwe invalshoek. Deze keer beweerde het dat Leonardo DiCaprio Gaga “binnenstormde” nadat Cooper haar zogenaamd had gedumpt. In een van de meer absurde verhalen van het jaar zei de tabloid dat DiCaprio op een geheime date ging met Gaga tijdens een liefdadigheidsevenement. Om deze neprelatie te laten werken, moest de tabloid DiCaprio uit elkaar halen van zijn vriendin, Camila Morrone. Natuurlijk zijn ze nog steeds aan het daten, maar Cooper en Gaga waren dat nooit, en DiCaprio kwam ook niet binnen.

Ten slotte beweerde In Touch dat Gaga verder was gegaan met een “mysterieuze man” omdat Cooper zich niet zou binden. Klinkt bekend? Amper een week in 2020 en de tabloid recycleerde al eerder ontkrachte geruchten. Het verhaal kwam nadat Gaga op oudejaarsavond in Las Vegas aan het vrijen was met een mysterieuze man. Telkens wanneer er solide bewijzen naar voren komen die het voortdurende verhaal van de dating van Cooper en Gaga verdrijven, verzinnen de roddelbladen snel een reden waarom. Gossip Cop is door vertegenwoordigers van zowel Cooper als Gaga vaak verteld dat de medesterren nooit een stel waren. Ze gingen nooit uit en gingen nooit uit elkaar. Elke publicatie die beweert dat het een vergissing is of liegt.

topcelebritystories.com

Gerelateerde artikelen –Beroemdheid, dating, topverhalen over beroemdheden, vermaak, blog, laddy gaga,

[ad_2]

Source link