Domeinnaam verkopen handleiding

Hier is een handleiding over wat ik denk dat de beste manieren zijn om een domeinnaam te verkopen.
Omdat elke domeinnaam uniek is en alle verschillende waarden te houden is het belangrijk dat de eigenaar om het aanbod kent voor de prijs van het domein te bepalen. Domeinnamen zijn uniek en kunnen worden gewaardeerd op vele manieren, maar vraag voor een prijs die je gelukkig zou maken om te verkopen. Sommigen beschouwen deze prijs realistisch, sommigen niet. De belangrijkste factor is dat je realistisch moet zijn met uw prijzen, maar blij moet zijn met de prijs die u kiest.

Stap 1: laat mensen weten dat het domein te koop is.
Dit is een belangrijke stap en kan benaderd worden op veel verschillende manieren
Domeinnaam Parkeren ~ Een domeinnaam parkeren kan de eigenaar van de domeinnaam geld opbrengen met advertenties op het domein.
Domain Forwarding ~ U kunt gewoon uw domeinnaam laten forwarden en direct bezoekers gebruiken om de domeinnaam naar een specifieke pagina van uw keuze te laten gaan.

Microsite ~ Een microsite bestaat in hoofdzaak uit een enkele pagina landingsplaats.

Stap 2: Contact
Het is zeer belangrijk om te antwoorden op e-mails of telefoontjes van mensen die interesse hebben in uw domeinnaam die u probeert te verkopen.

Stap 3: Sluiten van de deal
Veel van de aanbiedingen vallen in het niets tijdens de laatste stappen van het verkoopproces dus het is erg belangrijk dat u eerlijk bent tegen uw koper. Omdat u te maken kunt hebben met een immateriƫle post, is het zeer belangrijk om uzelf en uw koper te beschermen tijdens dit proces.
Escrow is de manier om te gaan!

Stap 4: Bewaar je Contact
Dit is een stap die bijna altijd over het hoofd gezien wordt ! Als u in direct contact met een koper bent via e-mail of telefoon, dat is een belangrijk contact. Je weet dat ze domeinen kopen of op zijn minst op de hoogte zijn van domeinnamen. Als u domeinnamen verkooprt, kan het geen kwaad om dat contact te houden voor een potentieel later contact.